keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Se tunne, kun...

...kärryjen renkaat puhkeaa kesken ajolenkin !
Tosiaan, oltiin tossa tiistaina ajamassa Tapilla Jullin ja Idan kanssa. 
Tallipihassa, kun Ida ajoi yksin tallin pari kertaa ympäri Tappi oli aika kuuma, rauhoittui sitten. Hypättiin kaikki kyytiin ja lähdettiin lenkille. 
Tappi kuunteli tosi hyvin !
Jouduttii yhessä vaiheessa ottamaa kärryt pois ja korjaamaa, koska silat oli valunut (en ollut saanut mahavyötä tallipihassa tarpeeksi kireääle). Korjattiin ne sitten siinä. Kattelin jo silloin, että toinen rengas näytti vähän plösöltä...
Päästii sitte jatkamaa matkaa. Oltii jo ravailtu aikasemmin, nii otettii vähän laukkaa. Tappi meni tosi kivasti, kuunteli heti, ku käski !
Otettii taas käyntiin jossain vaiheessa, kun tuli alamäki ja vähän kovempaa kohtaa tiessä. 
Sitten kuului PUM. Mietittiin mistä se tuli ja oikeestaa ihan vitsillä sanoin: "Nyt puhkes rengas", Ida sitte kurkkas renkaisii ja sano: "Niin muuten puhkeski". Siinä sitte hetki mietittii, että mennääkö lenkki kokonaa ympäri vai käännytääkö takas... Piti ihan Kiikallekki soittaa, selitin paikan ja kysyin sen mielipidettä, no käännyttii takasin. 
Oltii vähän hönöi ja otettii kärryt pois, vaikka tappi ois toki voinu vetää niitä tyhjänäki. Saatii aineki kuntoilla :D Ensin Ida veti ja Julli ohjasajo. Jossain vaihees sit iskettii kärryt ilman kiinnityksiä perään sillein, että varmistettiin ettei luisu. Ida kans ohjasajo lopuks.




Anteeks tää tekstin epäselvyys...

Ei kommentteja: