maanantai 24. lokakuuta 2011

Kun poni kohtaa koneen





Tänään (maanantai) Annika ja Anniina lähti heppojen kanssa maastoon. Anniina ratsasti Tapilla ja Annika Apella. Lähdin näyttämään reittiä kävellen.

Alkumatka meni ihan hyvin. Tappi meni eteenpäin korvat hörössä ja se oli niin söpönä :D.
Jossain vaiheessa maiskutin vähän, nii fiiuu Tappi lähti laukkaa ja Apeki siinä sitte... Anniina sai pysäytettyy Tapin melkein heti, vaikka ponilla on tosi kova kilpailuvietti. Annikaki oli vähän matkan päässä. 

Matka jatku taas käyntinä eteenpäin. Annikal tais olla vähän tylsää, kun meni aika edellä, koska Tappi ei pysyny Apen perässä. Keksittiin taas Anniinan kanssa omaa hauskaa...

Kun oltii jo aika lopussa kierrosta, niin jostain pihasta juoksee lapsi, Tappi vähän pelästyy. Lapsi oli juossut talolle ja pyysi vissii kaverinssakki kattomaa hassua ponia, no lapsi juoksi taas ja piti kovaa meteliä, Tappi sitten taas pelästyi vähän.

Tallille oli matkaa varmaankin enään vain sata metriä ja mentiin asfalttitietä pitkin jo. Siinä oli sitten joku auto, joka ilmeisesti puhdisti viemäreitä (alin kuva). Annika oli mennyt jo edeltä, mutta tuli meitä vastaan, koska Ape oli pelänyt tuota outoa konetta. Lähestyttiin sitten sitä, Annika oli tullut alas selästä ja Anninakin tuli sitten alas, kun huomattiin Tapin myös pelkäävän. Siinä auton kohdalla sitten molemmat hepat pelästyy ja pääse irti, mutta nepä ei juoksekkaan sitten tallille, vaan yhdelle sivutielle! Onneksi siitä ei kulje autoja paljoaakaan. 
Lähdettiin Annikan ja Anniinan kanssa perään, Tiia (sisko) juoksi tallille. 
Poneja ei sitten näkynyt jossain vaiheessa ollenkaan. Ei edes tiedetty minne tie vie... Ilmeisesti se ei vienyt minnekkään, kun kohta taas kuului kavioiden ääntä kovaa... Hepat laukkaa suoraa ohi tallille päin. Tappi oli ihan ison hepan perässä kiinni. 
Tallilla oli kuulemma mennyt yhden orin tarhan luokse. Ape ja ori oli molemmat vaan keulinnu ja Tappi syönyt...

Eipä muuta käynyt, kun Tapin ohja katkes. Tappi oli pysyny laukassa kokoajan Apen perässä, voi kai siis sanoa, että Tapsi todellakin on nopea! 

Tytöt vielä kävelytti hepat ja sitten hoidettiin ne. Tapille laitettiin jääpalapussit jalkoihin ja Apelle linimenttiä. Kattoo sitten onko meillä huomenna jalallisia heppoja, sillä se tie minne ne meni on todella kova.

3 kommenttia:

Hanna-Mari kirjoitti...

söppänä poni täällä blogissa (;

petra kirjoitti...

niinhän se tapsukka on (:

Pennie's - Based on true story kirjoitti...

Heippa! Voitit kysymyspostauksen arvonnan, laitatko minulle yhteystietosi palkintoa varten? :)