sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Töissä




Kaikki kuvat viimevuodelta ja jouduin ottamaan nuo Petsiestä, kun uudella koneella ei ole oikein mitään.


Otsikostakin päätellen Tappi joutui töihin, vähän erilaisempiin kun perustyöskentelyä tallilla. 

Lähdettiin aikaisin tallille ja siellä ponin pikahoito, loimi niskaan ja kuljetussuojat jalkaan.
Kopituksesta ei taas meinanut tulla mitään... Kaverin isä vetikin Tapin semmosella narusysteemillä. Yleensä Tappi on kyllä tullut ihan normaalisti, kun on vähän aikaa kokeiltu, mutta nää halus toimia "nopeemmin". En kyllä tiedä oliko nopeempaa tuon narun kanssa, kun ilmankin olisi voinut tulla samassa ajassa.
Noh Tapilla on pahana tapana hypätä pystyyn traikussa... Trailerissa oli kamera, kaverini sanoi, että Tappi hyppäsi 8 kertaa pystyyn, itse näin niistä kolme tai neljä. Joka kerta, kun oltiin pysähtymässä ja menossa laittamanaa ponia takaisin neljälle jalalle, niin se laskeutui itsekseen. 
Perillä sitten Tappi päätti tulla vauhdilla ulos... Poni oli jo lähtövalmiina, takapuomi vain kiinni. Dabe sujahtaa takapuomin ali! Onneksi lukitus oli sentään jo auki, niin ei pää jäänyt kiinni.
Oli siinäkin traikkumatka...

Heitettiin sittten kamat niskaan ja odoteltiin lapsia.
Tappi käyttäytyi tosi nätisti! Tänävuonna ei kumminkaan ollut porukkaa melkein yhtään, viimevuonnakin oli enemmän, vaikka oli varmaan -10 astetta enemmän.
Tappi ei pelänyt mitään, vaikka vieressä rakennettiin jotain taloa, meni autoteitä, ambulanssikaan ei pelottanut, ainoastaan iso aurauskone oli hieman pelottava. Hengissä kuitenkin selvittiin!

Kun oltiin jo purkamassa poneja, niin paikalle tulee porukkaa. Ei, kun Romeolle kärryt takaisin. Tappia vain silitteli jotkuun ihmiset... Saatiin sentään pari muovipussillista heinää, nekin tosin taitavat tulla meidän kanille...

Paluumatka tallille meni huomattavasti paremmin, lastaus oli taas vähän ongelmallista, mutta neljällä jalalla pysyttiin tällä kertaa ja kopista tultiin rauhallisesti ulos. Kopitusta pitää kumminkin treenata!

Tallilla sitten hoidin Tapin ja vein ulos. Ensi kerralla samanlaisiin hommiin Tappi saattaa joutua Suur-Hollola ajoihin tai johonkin, katsellaan nyt (:

2 kommenttia:

emppu_:) kirjoitti...

mä näinki sut tänää ku talutit tappii tallin pihas!(: olin kentäl kuvaamas Purjetta:D

petra kirjoitti...

aijaa :D en tunnistanu d: