sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

pieni poni - suuri luonne




Jenni selässä


Kuvat on otettu puhelimella, joten laatu on huono.

Tappi on ollut tosi kiva tän viikon ajan! Ollut mielestäni mukavan herkkä mitä olen itse mennyt (: Myös luokkalaiseni Jenni on ollut tallilla aika paljon mukanani ja Tiia (Tiian blogi) on myös ratsastellut parin päivän aikana.

Tänään olin taas Jennin kanssa tallilla. Tarkotus oli alkujaan vain irtojuoksuttaa, mutta ajattelin, että voisi juoksutuksen jälkeen hieman ratsastaa. 
Huomasin, että yksi puomi näkyi hieman lumen alta, niin kaivoin siitä loputkin esiin silläaikaa, kun Jenni talutteli alkukäyntejä, hain myös estetolpat. Laitoin puomin vain ihan maahan.
Päästettiin Tappi sitten vapaaksi ja itsekseen spurttaili siinä vähäsen ja loikki myös pari kertaa puomin yli. Oli kyllä kiva katsella miten paljon intoa siinäkin pikkueläimessä riittää!
En sitte enää kiivenny selkää, ku yksi koira tuli häiriköimään niin pahasti... Ei siinä muuten mitään, mutta Tappiki on pääsy sen takia kerran irti jne, niin en vittyyny sitte ottaa mitä riskiä. Muutenki Tapsi oli juossu aikalailla nii loppukäyntejen jälkeen talliin ja hoidon jälkeen tarhaan (:

Olisiko teillä mitään postausehdotuksia?

1 kommentti:

Konvehti kirjoitti...

Postaa teidän mahd. tavoitteista tai tulevaisuudensuunnitelmista? Aiotko myydä Tappia vielä eteenpäin jne.