sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tämän hetken eläisin uudestaan.





Käytiin sunnuntaina katsomassa ponia ja vietiin kärryt samalla. Tappi oli sama vanha itsensä (:
Hyvin on näyttänyt kotiutuvan uuteen paikkaan ja sillä riittää pikkuratsastajia. 

Hoideltiin poni ja pääsin myös ratsastamaan sillä. Tein parit pohkeenväistöt ja ne menivät yllättävän hyvin. Tappi oli vähän laiskan tuntuinen tai mitenköhän voisin määritellä laiskan... No liikkui kumminkin eteenpäin, kun sitä ratsasti.
Kauhean kauaa en viitsinyt ponia kiusata, kun olen niin iso /: Käytiin vielä kävelemässä lopuksi upeissa maisemissa! 

Tappi asustaa nyt siis Virroilla Perinnekylän ratsutallilla. Toimii siellä pääasissa tallinomistajan 10 vuotiaan tytön ratsuna ja mahdollisesti ensimäisenä kisakaverina, tämän jälkeen siirtyy hänen 7v. siskolle, välissä tekee tunteja ja sitten perheen vauvalle mikäli hän hevosista kiinnostuu (: Todennäköisesti loppuelämän koti ponilla!

Tuli kyllä kamala ikävä, kun käytiin katsomassa ponia, mutta sillä on kaikki hyvin. En ole vieläkään jotenki sisäistänyt, että Tappi ei olekkaan enään meidän omistuksessa... Voi kumminkin tulla kova paikka, kun tällä viikolla olisi tarkoitus suunnata Tapin vanhalle tallille jossa se asusti meillä ollessaan ja se ei olekkaan sitten siellä tarhassa... Onneksi ponia pääsee sentään katsomaan!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tätä kommenttia ei tarvitse välttämättä julkaista, mutta tappi ei tule kyllä olemaa tallinomistajan tyttären kisaratsu :/ itseäni harmittaa katsoa mitenkä ponia kohdellaan ja miten sillä ratsastetaan. ponihan siis toimii täysin lasten tuntiratsuna ja tuskinpa pääsee kunnolla 50cm estettä. halusin vain kertoa mitä ponille oikeasti kuuluu. sillä itse käyn kyseisellä tallilla päivittäin..