sunnuntai 5. elokuuta 2012

Metsäpirtti, osa: 2



Tiistaina ensinmäisellä tunnilla mentiin esteitä. Menin jo vanhalla tutulla ponilla, Maistrolla. Maistro on oikein kiva poni! Vähän turhan automaatti ehkä nykyään.. Kumminkin harmittaa vähän, kun tältä tunnilta ei ole
Esteet eivät olleet mitään suuria, eikä estetunti muutenkaan ollut kovin kummoinen. Olisi voinut olla enemmän rataa jne.



Iltapäivällä sitten ratsastettiinkin maastossa. Menin russ poni Ragnarilla. Oikein mukava tapaus sekin! Oli vähän vaihtelua Tappiin tommonen poni, mikä ei kuuumunut siellä niin kauheasti.
Kaikilla pikku poneilla menevät hukkuivat heinikkoon suurinpiirtein.. :D


Keskiviikkona sain ensinmäiselle koulutunnille valtavan pv Odessan. Odessa oli kiva hevonen ja mukavan herkkäkin. Tehtii tunneilla loivolla kiemurauralla väistöjä sekä pääty-ympytöillä väistätettiin perää. Oli kyllä aikamoista kidusta, kun mentii suurinosa tunnista harjoitusravia ja Oden liikkeet olivat niin isot, että oikein työstä kävi istua selässä mahdollisimman paljon hölskymättä eri suuntiin. Tätä tuntia ei harmi kyllä ollut kukaan kuvailemassa.

Iltapäivän tunnilla mentiin taas maastoilemaan, tällä kertaa tosin ilman satuloita. Menin taas yhdella russilla, Rubinalla. Tähän poniin tykäistyin todella paljon! Poni oli tietääkseni vasta 3 vuotta ja pääasiassa toimii raviponina, mutta osasi ratsu asioitakin hyvin! 






1 kommentti:

Jek-ki kirjoitti...

Haaste mun blogissa ;)