perjantai 18. maaliskuuta 2011

Talleilua

Olin tänää tallilla. Alkuun hain Tapin tarhasta, tuli aika reippaasti sisälle :D. Laitoin pounin hetkeks karsinaa ja vaihoin veden. Sitte jonkuu ajan päästä hain Tapin harjauspaikalle. Harjasin ja rapsuttelin aikas kauan ja poni tyksi :D. Harjauksen jälkee vaihoin Tapille naruriimun päähän ja riimuu laitoin juoksutusliinan.
Menin eka kentälle, tein maastakäsin harjotuksii. Poni oli vähän pirteenä eilisen vapaapäivän jälkee... Pari kertaa sinkos siin liinan pääs, mut sain sen nopeesti hallintaa :p. Vähän pyörittii kentäl, tehtii väistämis ja seuraamis harjotuksii. Meni lopujen lopuks ihan mukavasti.
Ajattelin mennä viel vähäks aikaa irtojuoksuttaa, et poni sais purettuu ylimääräst energiaansa. No tarhassa, ku oli heinää nii ne kiinnosti tottakai enemmän, mut kyl Tappi vähän juoksenteliki siel :D. Ku oli jonku verran juossu, nii pieni kävelytys ja talliin :). Tallissa hoidin ponskin ja vaihoin uuden riimun.
Mokasin kans kivasti... Ajattelin täyttää meijän MSM-purkin täytee, nii tottakai se purnukka lentää mun kädestä ja kansi ei ollu kiinni, kylhän siin jokunen mitallinen lattialle pääty :p. No sitä on turha voivotella :D.
Huomen ois sit tunti, kirjottelen tänne, et miten meni jne. :)

Ei kommentteja: