tiistai 29. maaliskuuta 2011

Valmennus 26.3.

En oo nyt pahemmin kirjotellu, mutmut olin Tapilla 36.3. Marika Vunderin valmennuksessa.
Mentii tallille siin aamupäiväl ja laiteltii kaikkee valmiiks. Tallityöntekijä lähti avuks mukaa ja kuuntelemaa valmennusta.
Olin edellisenä päivänä laittanu jo kamoja valmiiks. Hoidettii Tappi ja viel jotain kamoja kateltii.
Ku vein niitä siskon kans autoo, nii tallityöntekijä oliki jo taluttanu Tapin koppii ja sinne se asteli ihan suoraan.
No matkalla Tappi päätti hypätä pystyy kopis ja oli etujalat puomin pääl, käytii sit päästää se... Onneks oli kamera :d. Matka meni muuten hyvin.
Ku oltii tosta 45 min ajomatkasta selvitty, nii mentii siihen tallille. Otettii Tappi ulos kopista ja loimi pois, nii tuli heti mukavat ihastelut :D:D. Siin laittelin Tappii kuntoo ja taluttelin pihas varmaa jonkuu 30 min.
Lopulta päästii maneesii. Meijän lisäks tunnilla oli yks muu ratsukko. Tapsi meni maneesissa ihan hyvin, peilit oli vähän jänniä xd. Verkkaamisen jälkee tuli valmentaja(t). Siin mentii omilla ympyröillä. Sain joitaki vinkkejä, varsinki mun käsien kanssa. Tunti meni nopeesti ja se ei kyl ees kestäny sitä koko aikaa...
Purkaamisen, kuljetussuojien ja loimen laiton jälkee lastattii sitte Tappi ja kohti kotia.
Valkku meni siis ihan hyvin ja Tappi keräs ihaluja. "Ihanan värinen !" "Kiva laukka, ihana ravi." ja ku Tappi hirnu maneesis nii "Oi, ihana !" :D:D.


Eilen kans juoksutin Tapin liinas ja se meni hyvin ! Välillä vähän erimielisyyksiä suunnasta...


Ps. tänää vissii lähtee tilaus Suomen ratsutarvikkeesee ja oon menos Tapil koulukisojen raviluokkaa 10.4. Tortolan tallille (:.

1 kommentti:

Alina kirjoitti...

hei kirjotteles tänne jotain :-D