lauantai 19. maaliskuuta 2011

Tunnilla

Tänään oli siis tunti. Tapin lisäksi tunneilla käy myös shet.Romeo.
Mentii ponien kanssa hyvissä ajoin kävelemään alkukäyntejä. Jonkun ajan päästä opettajamme tuli ja ruvettiin ratsastelemaan ravia. Tappi oli aika laiskalla tuulella. Verkkailtiin ravissa kumpaankin suuntiin.
Verkkojen jälkeen ruvettiin menemään ympyrää, ympyrällä oli tietyt pisteet missä piti tehdä pysähdykset. Tappi meni ihan mukavasti.
Jonkuun ajan päästä mentiin ravissa, mutta pysähdyksien tilalla oli kolmen askeleen käynti siirtymä. Ja tästä jonkuun ajan päästä oli pysähdykset ravista raviin. Tappi meni aika kivasti. Seuraavaksi (vieläkin samaisella ympyrällä) menin laukkaa niin, että niissä pisteissä tuli käyntisiirtymät. Tämä oli aika vaikeata, mutta Tappi nosti pääsääntöisesti laukat hyvin, oli joksin hidas välillä.
Teimme tätä tehtävää molempiin suuntiin. Oikea kierros on Tapille huomattavasti vaikeampi ja laukat nousevat usein väärinä... Jumppailtiin sitten käynnissä aika paljon oikeaa, ennen laukkaa, jotta nousisi se oikea. Kyllähän se sitten nousikin.
Loppuverkoissa Tapin ravi oli mukavan letkeää. Opettaja kehui kuinka ollaan edistytty ja Tapin liikkeet parantunut kengittäjän vaihdoksen kautta. (:
Tunnin jälkeen hoidin Tapin vielä sekä vaihdoin huovan ja vyön.
Ps. Käytiin tänään kans ostamas traikkuu semmoin ihme "rikkalapio" talikko hommeli, uus riimu ja liina :D

Ei kommentteja: