keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Love pony

Ajattelin kertoa vain vähän kuulumisia, kun tuoreita kuviakaan ei ole.

© Annika


En ollut viikonloppun ollenkaan tallilla, mutta sunnuntaina Tapilla kävi vuokraaja ratsastamassa. Hänen oli tarkoitus mennä ilman satulaa, mutta ei sitten mennytkään. Tappi oli kuulemma ollut melko energinen ja Tiia oli hypänyt pari kertaa jotain pientä estettä. Tappi oli taas säikkynyt jotain... Lopussa, kun Tiia meni ilman satulaa niin Tappi oli ollut vähän laiskahko.

©Annika


Maanantaina Jenni oli ratsastamassa. Jenni meni tällä kertaa aivan yksin! Tappi oli reipahkolla tuulella, tarjosi ravisaa välillä laukkaakin. Jenni sai helposti raviin ja pystyi jopa tekemään volttejakin yms. ravissa. Jenni pääsi kokeilemaan myös laukkaa. Laukannosto ja sen ylläpito ei taas luistanutkaan niin hyvin... Jenni yritti jonkun aikaa, kunnes kiipesin itse ottamaan yhden noston.
Tappi tuntui aika itsepäiseltä, kun meinasin vaan jäkittää paikallaan, mutta käskin kunnolla eteen. Tappi nosti sitten laukan hyvin ja tuntui kivalta.
Tuon jälkeen Jenni kiipesi takaisin selkään. Avustin hieman 'taluttamalla', juoksin siis vain vieressä. Näin Jenni sai laukattu vähän alle pitkän sivun. Otettiin yhdet nostot kumpaakin suuntaan. Jenni ravasi myös hieman.
Janika. H nousi sitten Tapin selkään, hänkin kokeili yhden laukannoston. Ensin Tappi vain ravasi lujaa, sitten hieman pidätettiin ja laukka nousi jotenkuten. Tämän jälkeen Janika meni loppuravit ja -käynnit.
Tappi kumminkin oli ihan lopussa jännityneen näköinen ja sanoinkin Jennille, että kohta se voisi lähteä. No samantien Tappi pelästyi jälleen kerran jotain, lähti laukkaan ja Janika putosi, onneksi ei sattunut mitään. Tappi pukitti loppuun pari kertaa oikein kunnolla ja laukkasi meidän luokse. Otin ponin kiinni ja se oli selvästi peloissaan jostain. Jenni taluteli Tappia vielä hetken, kunnes vietiin se hoidettavaksi.




Tappi on nyt ollut harvinaisen säikky. Se oli kesällä ihan löllö, mutta viime syksynäkin se oli myös hieman säikky, talvella taas 'normaali'. 

1 kommentti:

Pennie's - Based on true story kirjoitti...

Sinulle on kuvahaaste > http://pennien.blogspot.com/2011/11/kuvahaaste.html :)