perjantai 4. marraskuuta 2011

Historiaa selvitelty lisää

Alkuun kai pitää pyytää anteeksi, että kunnon postauksia ei ole tullut pitkään aikaan! Ollaan tehty nyt vaikka mitä, mutta itse ainekin tykkään lukea postauksia jossa on kuvia tai videoita ja meillä ei ole niitä, koska pimeää tulee jo niin aikaisin, niin yksinkertaisesti ei vain kuvat onnistu.

Mutta itse otsikkoon... Sain tässä joku aika sitten selvitettyä sen paikan jonka kautta Tappi tuli Suomeen. Tutkin sitä sivua ja ajattelin lähettää paikkaan sähköpostia. Kielitaitoni eivät kumminkaan ole mitkään kovin hyvät, joten tekstini oli varmasti epämääräistä kääntäjäsössöä. Vastaustakaan ei kuulunnut.
Saatin tässä pari päivää sitten isän kaverin puolalainen vaimo laittamaan kysymyksiä sähköpostilla. Vastaus tuli eilen ja se meni näin (suomennettu):

"Tervehdys!
Se on totta,että omistin ponin nimeltä Dabek jonka sitten myin Suomeen...mutta en voi sanoa paljon enempää koska en tunne sen vanhempia(emä ja ori).Ostin ponin tuttavalta jonka lapset käytti sitä.Minun luona ponia käytti kahdeksanvuotias tyttö.Muistan oikein hyvin ,että se oli kaikkien lapsien suosikki ja monet lapset rakasti sitä todella paljon.Voin taata, että sille oli hyvät oltavat kaverin ja minun luona.
Terveisiä Jacek"

Ensimäinen päivä meillä


Olen aika iloinen, kun jo tämän verran saatiin tietää! Tietenkin olisi mahtavaa tietää enemmän, mutta...


Kumminkin tässä viikon aikana olen siis itse ratsastanut pari kertaa ja omien menojen/kyydin saamattomuuden takia ponilla on ollut myös aika paljon vapaata.
Tappi on tuntunut aika kivalta, mutta on aika jäykkä. Tänään sitten Iina vähän tuuppaili kentällä ja koitti saada ponia myötäämään kunnolla. Pätkittäin Tappi kulki kivastikkin. Pitäisi saada joku vielä kunnolla läpiratsastamaan poni.

Tallilla jossa Tappi on nyt on kentän pohja todella huono! Lanattuna se on vielä ihan ok, mutta siltikään mielellään ei mentäisi. Pitäisi keväällä löytää uusi tallipaikka, jos kentän pohjassa ei tapahdu muutosta. Olen tässä katsellut muutamia paikkoja, mutta tuntuu, että kaikki ovat täynnä, liian hintavia tai liian kaukana. Etsintä jatkuu...

5 kommenttia:

satuu kirjoitti...

mä lupaan tulla joku päivä ratsastaan tappia jos sulle vaan käy !

petra kirjoitti...

no sano vaa milloin pääset, nii toki voit tulla :D

Rita kirjoitti...

Nyt kyllä loksahti suu auki, en oo ootttanukkaa et netissä joku tulis mulle ehdottelee että voisin tulla tuuppailemaan sen ponillansa : ) siitä pienikokosuudesta en nyt oikein tiedä, mutta oon noin 165 cm ja kuvassa oleva poni on 130 niin saatttaa se näyttääki. Oon kyllä hypänny ongelmitta viime viikolla 125 cm ponilla, enkä usko että painosta se on kiinni, mutta kyllähän se hiukan kiinnostaisi kokeillakkin tuota sun hienoa poniasi. Pitäisi vaan hiukan tietää missä päin asustelet : )

hennaeveliina kirjoitti...

Vau, hieno blogi! Eikös tämä sinun ponis ollut jossain villivarsan kisassa? :-)
Liityin lukijaksi!

- eve / http://teamkarvamasut.blogspot.com/

petra kirjoitti...

eve ~ / kiva, et tykkäät (: ja tappi on villivarsan vuoden hevonen - kisassa finaalissa