perjantai 18. marraskuuta 2011

Kulunutta viikkoa

Sori, postaukset ovat todellakin jäänneet... 
Kerron kumminkin tästä viikosta hieman.


Maanantaina Jenni oli mukana tallilla. Ajateltiin myös mennä ratsastamaan, mutta tallin sisällä huomasin, että Tapin toinen takanen on verinen. Rudi oli todennäköisesti polkassut.
Otettiin Tappi sitten pesupaikalle ja suihkutettiin haava, se ei ollut mikään kovin iso, mutta aivan kavion ylärajassa, joten kaviokin oli sitten hieman lämmin, arkoi myös hieman.
Putsasin ja hoidin haavan, pesin myös hännän ja laitoin harjaan taivutusletit sekä tein muut perushoitotoiminpiteet.
Ida kertoi, että kavio oli illan mittaan ollut vieläkin lämpöisempi.

laatukuva

Tiistaina raahasin taas Joonan tallille. Tappi laukkasi heti portille ja riimun laitossa oli hieman levoton. Säikkyi vähän jotain ja tuli myös vauhdikkaasti sisään, pakkaset.
Kaviokaan ei ollu enään lämmin ja jalka täysin normaali.
Ajattelin liikuttaa ponin, mutta en sitten viitsinyt, koska kenttä oli kuulemma ihan jäässä.
Tyydyttiin tälläkin kertaan vain hoiteluun.

Keskiviikkona en sitten päässyt tallille, koska äiti ajatteli järjestää "perheillan", jes! Suunnitelmat meni sitten vähän pilalle, koska olin ajatellut mennä tallille.
Torstaina taas olin lupautunut olemaan kavereiden kanssa, niin tämäkään ei ollut tallipäivä.

Tänään on sitten kengitys ja jos kerkeän, niin juoksutan Tapin sen jälkeen. Ratsastamaan en taaskaan pääse, koska sormeen todennäköisesti tuli hiusmurtuma koulussa...


Puhuttiin vanhempian kanssa, että Tapille voitaisiin ottaa toinen vuokraaja. Jos jotain kiinnostaa, niin voisi laittaa sähköpostia taiga_prinsessa(at)hotmail.com, huom. (at)=@.
Tappi asustaa Orimattilassa.

Ei kommentteja: